keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ensitunnelmia uudessa kodissa

Muutimme uuteen kotiimme viime viikon maanantaina, eli nyt on reilu viikko omakotitaloasumista takana. Fiilikset on väsyneet mutta onnelliset. Koska vanhan kodin kamojen pakkaaminen, muuttosiivous uudessa kodissa, varsinainen muuttopäivä ja vanhan kämpän loppusiivous mahdutettiin kaikki reilun neljän vuorokauden sisään, hieman otti koville tuo rutistus, ihan pelkästään fyysisestikin.

Ei ole kaikki tavarat vielä paikoillaan, mutta ainakin ovat oikeassa osoitteessa. Varaston puute tekee tavarakaaoksen haltuunoton hieman haastavaksi, mutta pikku hiljaa hyvä tulee. Autokatos-varastohan meillä on siis vielä rakentamatta, perustukset vain ovat valmiina odottamassa.

Ollaan poltettu lähes joka ilta pieni roihu takassa. Takkaa käyttöönottaessahan pari ensimmäistä viikkoa pitää polttaa pieniä tulia, sitten saa kasvattaa puusatsin määrää. Jännä miten elävä tuli jotenkin vangitsee ja sitä vaan unohtuu ihailemaan. Meissä kaikissa asuu pieni tulehentuijottaja! :)

Saunakin saatiin viimein testattua sunnuntaina. Hyvät löylyt on ja oikein kivasti muotoillut lauteet, hyvin mahduttiin koko perhe.

Kaikenkaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä siihen, millainen talosta tuli. Joitakin puutteita ja kauneusvirheitä kuitenkin olemme huomanneet ja niistä on Helmitalolle ilmoitettu. Näistä kerromme lisää sitten kun selviää miten niiden korjaamisten kanssa edetään.

Kuvamateriaalia pahvilaatikoiden ja irtosälän valloittamasta uudesta kodistamme ei vielä juurikaan ole, mutta yksi huonolaatuinen kännykkäkameralla napattu kuva meidän ihan ensimmäisestä pienestä takkatulesta löytyi:



2 kommenttia: