lauantai 19. marraskuuta 2011

Missä mennään

Alkuhämmennyksestä selvittyämme aloimme selvitellä käytännön asioita.  Kummallakaan meistä ei ole juuri mitään kokemusta talon rakentamisesta tai omakotitaloista. Itse olen kyllä aikanaan asunut vanhassa omakotitalossa, mutta siitä on kohta 20 vuotta aikaa. Laitoimme ihan alkuun kirjastosta varaukseen vinon pinon pientalon rakentamiseen liittyvää kirjallisuutta. Tutustuttiin netissä eri talofirmojen talopaketteihin ja tilattiin esitteitä. Työkaverilta sain ison nipun Meidän Talo-lehtiä.

Kun tuli tonttien valinnan aika, hyvä tuurimme jatkui ja saimme juuri sen tontin minkä halusimmekin. Kolmesta tontista kaksi oli meillä ensisijaisesti tähtäimessä. Toinen on rinnetontti ja toinen tasainen. Me saimme sen tasaisen, niinkuin toivoimme! \o/

Tällä hetkellä talomallien loppusuoralla, eli vakavassa harkinnassamme ovat Helmitalojen talomallit Kotihelmi 102 ja Onnenhelmi 91-133 ja Kastellin talomallit Economy 100 ja Economy 87-124. Nyt yritämme saada mahdollisimman pian järjestymään tutustumiskäynnit harkitsemiimme talomalleihin, jotta saadaan kunnon tuntuma, että millaista kotia lähdetään rakentamaan.

Kävimme tänään tontilla fiilistelemässä. Täytyykin laittaa ihan ensimmäiseksi pitkävartiset kumisaappaat hankintalistalle. :D Lyhytvartiset citykumpparini eivät ollenkaan riittäneet suojaamaan housun lahkeitani, kun rämmittiin mudassa ja ryteikössä.


Meidän tontti ja mun pojat <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti