lauantai 19. marraskuuta 2011

Tästä se lähtee

Blogin taustalla touhottaa kolmihenkinen perhe Uudeltamaalta. Olemme aina salaa haaveilleet omakotitalosta, mutta ajatelleet ettei se ole mahdollista meidän kohdalla. Taloudelliset reaaliteetit ovat tähän asti olleet todellisena esteenä. Markkinahintaiset tontit ovat pääkaupunkiseudun liepeillä karanneet sellaisiin hintoihin, että tavallisten keskituloisten perheiden on aika turha niistä haaveilla.

Taloprojektimme sai alkunsa sattumasta ja arpaonnesta. Muutama kuukausi sitten olin etsimässä kuntamme nettisivuilta lähimmän terveysaseman puhelinnumeroa. Kunnan nettisivuston etusivulla pyöri bannerina mainos myyntiin tulevista omakotitonteista, joiden ostojärjestys arvotaan. Klikkailin ja ihmettelin että mistä on kyse. Huomasin että kotikylämme toisella puolella olisi kolme kohtuuhintaista tonttia tulossa myyntiin. Tulostin hakupaperit ja esittelin niitä miehelleni. Päätimme laittaa kupongit vetämään ajatuksella, että ei se mitään ota, jos ei annakaan.

Hämmästys oli suuri kun muutaman viikon päästä mieheni soitti minulle töihin. Hän kuulosti itse asiassa hieman järkyttyneeltä! :D Kunnalta oli tullut kirje, josta ilmeni, että olimme saaneet arvonnassa järjestysnumeron 2. Ja sehän tarkoitti sitä, että me saisimme jonkin niistä tonteista, mistä olimme kiinnostuneita. Ilo ja hämmennys oli suuri. Kerrankin meitä onnisti! :)

ensinäkymät tontilla 25.10.2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti